HET KWARTIER

HET KWARTIER Lamsshoarma - Grillroom - Snackbar - Lunchbroodjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Kwartier. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 20:30 Veel te lang moeten wachten eten lauw jammer
2 jul 2022 om 20:09 Helemaal geweldig .
27 jun 2022 om 12:04 Heerlijke spareribs en was snel klaar
25 jun 2022 om 4:01 Slecht
10 jun 2022 om 9:32 Het eten was niet warm Duurde heel lang Bezorger kon het adres niet goed vinden
6 jun 2022 om 1:00 Kapsalon was een bak droge patat en met droog vlees, niet echt lekker. Twee uur moeten wachten op het eten. Beneden in de portiek op moeten halen, omdat de bezorger claustrofobie had. Manmanman
5 jun 2022 om 22:14 5 turkse pizzas besteld maar deze werden bezorgd geheel zonder groent.... heel slecht dit ik heb thuisbezorgd ook om een refund gevraagd.
3 jun 2022 om 22:24 Lekker gegeten, vooral de uien saus is erg goed. Ondanks dat wij in leusden wonen was het super heet overkomen. Aardige bezorger.
31 mei 2022 om 21:28 Kipfiletschotel zit in aluminiumbakje in oranje...zooi. Als de gerechten die je verkoopt vooraf zijn voorbereid, vertel dan wat je verkoopt. Dit zag er niet alleen smerig uit, ik vond het ook smerig.
29 mei 2022 om 10:31 Was weer geweldig lekker!
19 mei 2022 om 21:17 Droge falafel. Gaten in de bak,waar de patat in was gedaan .
12 mei 2022 om 4:45 Eten was erg lekker. Hadden kip shoarma super, hot wings en patat. De uiensaus is echt zo enorm lekker.