HET KWARTIER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Kwartier. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 14:54 Had een time order geplaatst. Was er niet. Door bedrijf gebeld dat mijn adres niet bestond. Uitgelegd dat ik er toch woonde (bestaat al sinds er paard en wagen reden) koerier belt na 30 min dat ik het maar moest komen halen. Eten btw ook niet lekker.
25 sep 2022 om 21:44 Walgelijke zaak bezorging duurde langer dan een uur en toen het eten aan kwam super vies. Het was niet te eten en hebben het gelijk weg gegooid. Vervolgens belde we het restaurant en hun reactie was: “bestel volgende keer ergens anders fijne avond”
29 aug 2022 om 22:17 altijd top bij deze man
27 aug 2022 om 23:36 Wederom weer top. Lamsshoarma met rijst lekker als altijd! En met een glimlach gemaakt!
17 aug 2022 om 13:59 Eten afgehaald. Gebeld van tevoren, meneer gaf aan dat het 10 minuten zou duren. 10 minuten later gekomen en daar nog zo’n 20 minuten moeten wachten alsnog. Eten was heel droog en leek alsnog het net opgewarmd was. Salade was oud en niet lekker. Eers
12 aug 2022 om 1:28 De kapsalon döner is echt een aanrader
4 aug 2022 om 19:06 Was weer heerlijk
24 jul 2022 om 22:50 Eten was koud spareribs waren niet te eren volgens menu 600 gram echter 425 gram bot patat was koud de sla zat in de mayo en dat voor 86 euro kortom waardeloos
23 jul 2022 om 21:52 Heerlijk weer zoals altijd. Bezorging was binnen 40 minuten. Heerlijke gebakken kip tandoori en rijst erbij. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
20 jul 2022 om 0:47 Helaas is dit vakje te kort voor al het ‘slechte’ wat ik ervaren heb op de dinsdag avond. Met alle respect, niemand gun je zo’n slechte bezorging en maaltijden als deze. Aan service een hele grote gebrek, twee uur wachten op je eten is dramatisch.
14 jul 2022 om 8:13 Eeten zoals verwacht en lekker. Helaas niet direct de sausen geleverd, maar die waren er gelukkig binnen zeer korte tijd. Tot service
6 jul 2022 om 12:43 Wat een tegenvaller vaker besteld meestal goed. gebakken aardappeltjes zacht , aangebrande pitabroodjes waarvan de lucht gewoon tegemoet kwam, kipfilet was niet te eten smaakte naar afwasmiddel, zelfs onze kat at het niet, geen liefde in het eten