HET KWARTIER

HET KWARTIER Lamsshoarma - Grillroom - Snackbar - Lunchbroodjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1056 beoordelingen
6 aug 2020 om 2:52 doner en kipfilet waren droog en smaakloos - echt NIET je geld waard.
3 aug 2020 om 9:07 Tweede en gelijk de laatste keer dat ik hier eten heb besteld. Eerste keer werd de bezorging afgemeld door een zieke bezorger, waar ik achter kwam toen ik zelf contact opnam. Ik kon het komen ophalen (?!) Nu na een uur dezelfde vraag? Eten is oké.
2 aug 2020 om 19:57 was weer heerlijk, als altijd
2 aug 2020 om 18:53 Het eten was heerlijk. De aardappelschijfjes is echt een aanrader.Uiensaus is ook prima.Kipdijfilet heerlijk.Aanrader!
22 jul 2020 om 9:51 Eten was anders dan we wilden. Ik had een broodje mexicano. Maar ik kreeg geen broodje maar een Turkse pizza. En een broodje kaassoufflé werd een pita kaassoufflé. Verder moesten we belachelijk lang wachten op ons eten. We bestelde op een rustig moment.
21 jul 2020 om 2:27 Patatjes waren lauw / niet knapperig, ook zonder zout. Broodje Gyros was een bouwpakketje die je zelf moest bouwen. Spareribs leek net of er aan de beiden zijkant vlees eraf gehaald zou zijn, zal vast niet, maar was wel opvallend. Bezorging was perfect.
20 jul 2020 om 20:42 Goeie porties, eten goed warm en goed verpakt.
20 jul 2020 om 13:29 Heerlijk gegeten!!
14 jul 2020 om 20:52 Ik vond de Tandoori kip nergens op lijken. Een paar stukjes droge kip in tomaten saus en ontiegelijk veel uien. Voor de rest was de Giros ok. Kan veel beter voor deze prijs.
12 jul 2020 om 19:57 Netjes op tijd en het eten goed op temp, niks mis mee.
10 jul 2020 om 21:18 Kreeg na een uur telefoon dat de bezorger vast zat ergens... of ik het kon komen halen! Dan storten we het geld terug meneer... wacht er nog steeds op.... kortom slechte ervaring!
7 jul 2020 om 12:28 Verkeerd eten gehad.... en eten was koud.... zeer slecht